Kookboeken Ebooks

Ook de kookboeken zien we steeds meer digitaal gaan en daar zien we ook wel het nut van in. Want met digitale boeken (ebooks) heeft u veel meer mogelijkheden om een lekker recept er snel bij te zoeken, maar ook nog steeds de mogelijkheid om eens lekker een kookboek door te neuzen. Waarbij het internet natuurlijk vol staat met allerlei losse recepten vragen steeds meer mensen zich af wat de toegevoegde waarde is van een kookboek, maar wij kunnen u vertellen dat deze er nog steeds is. Een kookboek is namelijk een speciaal samengesteld receptenboek en thema/verhaal in een waardoor u een heerlijke avond kunt samenstellen zonder van alles bij elkaar te zoeken, maar gewoon makkelijk eens kijken wat de kok die het kookboek heeft samengesteld bedacht heeft, hierdoor maakt u ook kennis met producten en gerechten waar u anders nooit aan gedacht zou hebben.

Ebooks

Maar dit artikel gaat over ebooks en het nut hiervan. Eerst eens een korte toelichting wat een ebook is, een ebook is eigenlijk niets anders dan een electronic book oftewel een digitaal boek. De term ebook is dan ook over komen waaien vanuit het Engelstalige gebied net zoals zoveel digitale zaken. In Nederland word de term ebook dan ook veel gebruikt om een duidelijk onderscheid te maken tussen het normale boek en het digitale boek. Digitaal boek bekt natuurlijk ook niet zo lekker als ebook wat lekker kort en krachtig is.

Een digitaal kookboek oftewel een ebook over koken is een van de genres die nog niet echt goed verkopen. De ebook verkoop in Nederland in zijn algemeen zit de laatste 2 jaar echt in de lift, maar op het gebied van koken lijken de meeste Nederlanders toch nog erg gehecht te zijn aan het normale boek. Wij hebben ons tot voor kort ook puur gericht op de normale boeken, maar binnenkort stappen we toch gedeeltelijk over op de ebooks, dit omdat het toch de toekomst is en er diverse extra voordelen aan zitten. Wij zijn hiervoor samen gaan werken met o.a. ereader.nl en Ebooks downloaden.